Back to school 2022/2023

backtoschool2022
Jelentkezés ingyenes próbaórára

Hogyan zajlik egy próbaóra nálunk?

Bejelentkezés bemutató órára

 

Jelentkezést követően visszajelzünk lehetőség szerint minél több időpontot, amelyen részt tudtok venni. Az órára érdemes egy picit  korábban, a kezdés előtt érkezni, mert így van lehetőségetek körbenézni a helyszínen, és megismerkedni leendő tanárotokkal. A gyerekeknek is jó, ha van egy kis idejük játszani, megbarátkozni az új környezettel az óra kezdete előtt. A próbaóra hossza óratípustól függően 30 – 50 perc körül alakul, és számítsatok aktív részvételre (ezért érdemes kényelmes ruhában érkezni)!

A foglalkozás után amíg a gyerekek játszanak, a szülőknek lehetőségük van a “felnőttesebb” dolgokkal foglalkozni: megbeszélni a részleteket, az órarendet, vagy bármit, ami a tanfolyammal kapcsolatban felmerülhet.

Ha gyermeked nagyobb, és már tanult angolul, akkor egy számára észrevétlen felmérő keretében tudjuk megmondani, hogy melyik – már nem kezdő – csoportunkat tudjuk ajánlani neki, ahol az ő tudásához, és személyiségéhez illő gyerekekkel tanulhat együtt.

Természetesen több órát is megtekinthettek, így Ti is eldönthetitek, és mi is könnyebben meg tudjuk mondani, hogy melyik óra gyermeked számára a legmegfelelőbb!

  – Jelentkezésed után a lehető leghamarabb visszajelzünk valamelyik általad megadott elérhetőségen, hogy mely időpontokat tudjuk ajánlani

  – A jelentkezés és a próbaórákon történő részvétel teljesen ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár

  – Minden megadott személyes információt bizalmasan kezelünk, adataid senkinek nem adjuk ki

Bejelentkezés bemutató órára

Mobil: +36(30)996-1623
Email: kobanya@helendoron.com, bp10@helendoron.com
Facebook: facebook.com/HelenDoronEnglish10.kerulet