Nyári kurzusok

Nyári kurzusaink kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyermekeitek nyáron is gyakorolják és fejlesszék angol nyelvtudásukat. Csatlakozzatok hozzánk a már megszokott, játékos Helen Doron órákra, és tegyétek a nyarat is az angol nyelvtanulás időszakává!

Akik már hozzánk járnak, jól ismerik a Helen Doron angolórák játékos mivoltát. A nyári kurzusok is játékos, élményekkel teli órák melyek jó alkalmat kínálnak az angol gyakorlásra a nyári időszak alatt!

Akik most jönnek hozzánk először megismerhetik a Helen Doron angolórákat a nyári időszakban és így gyermekeitek lépéselőnnyel kezdhetik a tanévet is. A Helen Doron metódus egy globálisan elismert tanítási módszer mely játékos környezetben, feladatmegoldással tanítja az angol nyelvet. A nyári kurzusok tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy megismerjétek iskolánkat.

Baba-mama klub (1-5 éveseknek)

Időpont: Július 29. – Augusztus 19. Minden hétfőn 16:00-17:00

Helyszín: 1106 Budapest, Fehér út 10. 14. ép. fsz. 03

Létszám: 4-6 gyerek (+szülők)

Ez a program ideális a legkisebbeknek, hogy játékos formában ismerkedjenek az angol nyelv alapjaival, miközben szoros kapcsolatot építenek ki szüléikkel és kortársaikkal. Ezt a kurzust minden picinek ajánljuk! A teljesen kezdőknek és azokan, akik már hozzánk járnak!


Szinten tartó kurzus (6-10 éveseknek)

Időpont: Július 30. – Augusztus 20. Minden kedden 17:30-18:30

Helyszín: 1106 Budapest, Fehér út 10. 14. ép. fsz. 03

Létszám: 5-10 gyerek

Ezt a kurzust azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik már rendelkeznek némi angol tudással, és szeretnék azt a nyári szünet alatt is szinten tartani és tovább fejleszteni. A változatos és interaktív feladatok biztosítják, hogy a tanulás élvezetes és hatékony legyen