Angol nyári tábor 2024

A nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Bár sok időnek tűnik, a nyári szünet több mint 2 hónapja mindig hamar elrepül. Ilyenkor minden szülő igyekszik tartalmasan, izgalmasan, és hasznosan kitölteni gyermeke szabadidejét, hiszen sajnos a legtöbben nem tudják együtt tölteni az egész napot. Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hiszen mind tudjuk, hogy nekik is fárasztó volt az óvodai/iskolai tanév. A legjobb, hogy ők észre sem veszik, mégis számos új dolgot megtanulnak az angol tábor ideje alatt!

 

2024-ben egy alkalommal várjuk az 4-12 éves korosztály tagjait:   

  • Július 22-26

A tábor ára idén 70.000 Ft (testvéreknek a 2.gyermek díjából 10% kedvezmény), Early Bird ár: 66.000 Ft (kedvezményes árat ajánlunk azoknak, akik április 30-ig jelentkeznek és befizetik a foglalót, mely 33.000 Ft, A fennmaradó összeget pedig 2023. május 31.-ig kell befizetni). Az ár tartalmazza: 

   – napi 3X étkezés

   – a külsős helyszíneken a belépő ára

   – kézműves foglalkozásokhoz a felhasznált anyagok

   – az angolórákhoz a szükséges tananyagok

   – biztosítás minden gyermekre

AKCIÓ!
Továbbra is kedvezményt biztosítunk több gyermek beiratása esetén,
valamint több táborba való jelentkezés esetén is.
További kedvezményekről érdeklődj elérhetőségeinken!

Amit kérni szoktunk a szülőktől:

   – a gyerekek kényelmes játszóruhában jöjjenek

   – legyen mindenkinél egy szett váltóruha, amit bent lehet hagyni egész hétre nálunk

   – mindenki hozzon fejfedőt és igény szerint naptejet is

   – kulacs is legyen mindenkinél, ezt napközben nálunk van lehetőség újratölteni

Children 7-11 y.o in park

„Az óvodában értesültünk a kőbányai Helen Doron angol tábor lehetőségéről. Mi az óvoda alatt nem jártunk angolra, de ez a nyári angolozási lehetőség felkeltette az érdeklődésem, és kislányom is kedvet kapott. Mindennap egy új kaland vette kezdetét. Helga, a tábor vezetője közvetlen, kedves stílusával hamar elnyerte Panni bizalmát. Teljesen kezdőként a lányom számos új szót tanult meg a játékos angol tanulások során. A különböző témájú napokon más-más kézműves alkotások születtek, amiket lányom nagy boldogsággal hozott haza. Elmentek játszóházba, ‘nagy és izgalmas’ játszótérre, és a ‘kertben’ piknikeztek mindennap. Az ellátás kiemelkedően jó volt volt, és az éttermi környezet is nagyon tetszett Panninak. Kislányom bánatos volt, amikor véget ért a tábor, nehéz szívvel köszönt el Helgától és a többi segítőtől. ”  – Ábrahám Anna, Panna anyukája


Branding picture

2022.08.08~2022.08.12.

Fárasztó, de élményekkel teli hetet tudhatunk a hátunk mögött, véget ért oktatóközpontunk első (de egészen biztosan nem utolsó) tábora! 

Köszönjük a gyerekeknek, hogy velünk együtt gyűjtöttek maradandó emlékeket és köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk, hogy az általunk megálmodott dolgok a lehető legjobban valósuljanak meg!

Várunk benneteket jövőre is!