Rólunk

Iskolánk 2020 szeptemberében nyitotta meg kapuit, az akkori viszonyokhoz alkalmazkodva az első évben csak online órákat kínálva. Majd 2021 szeptemberében megérkeztek a gyerekek is, hogy hangoskodásuk és vidámságuk végre megtölthesse a termeket.

Tanáraink egytől-egyig lelkesek, felkészültek és elhivatottak és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a legfontosabb céljuk az angol nyelv megszerettetése a gyerekekkel. Igen, nálunk nem az a fontos, hogy ki tud több szót bemagolni, vagy ki mantrázza legjobban a nyelvtani szabályokat. A Helen Doron módszer lényege, hogy játékosan, a gyerekek érzékszerveit aktívan használva interaktív feladatokon keresztül ismertessük meg velük az angol nyelvet. Minden órán vannak egyéni és csoportos feladatok, közösen énekelt dalok, melyekhez saját koreográfiát is tanulunk, valamint gyakran kézműveskedünk és az sem ritka, hogy eszünk-iszunk is, hiszen hogy lehet úgy tanulni a gyümölcsökről, hogy nem fogjuk és kóstoljuk meg őket?

Kurzusainkat 3 hónapos kórtól kínáljuk, egészen 19 éves korig. A babák és totyogók szüleikkel együtt vesznek részt az órákon, amely remek lehetőség a minőségi időtöltésre. A bátor óvodások és később a kisiskolások már önállóan vesznek részt az órákon, ahol ilyenkor még a beszédfejlesztésen van a hangsúly, és azon, hogy megmutassuk nekik, hogy milyen ügyesek és milyen sokat tudnak már. Később, amikor a gyerekek már magabiztosan írnak és olvasnak magyarul elkezdődik az angol írás-olvasás gyakorlása is. Mire a diákjaink elérik a 12-14 éves kort magabiztosan tudnak tanúbizonyságot tenni tudásukról a nemzetközi Cambrigde nyelvvizsgán.

Hosszan lehetne még taglalni, hogy miért különleges és egyedülálló a Helen Doron módszer és miért nyújt olyan élményt a gyerekeknek, mely egész életükre meghatározó lesz, ehelyett csak annyit mondok, hogy jöjjenek el hozzánk, nézzék meg az óráinkat és legyenek részesei Önök is ennek a kalandos utazásnak!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Üdvözlettel:

Annie

Nyelviskola vezető

06309961623