Tanfolyamok

Babák és totyogók / 0-4 év

 

Az ovisok számára a közlés vágya, a világ megismerésének igénye, a közösséghez való tartozás szükséglete és az újdonság varázsa egyaránt fontos motivációt jelentenek a tanulásban! Épp ezért a jól felépített pedagógiai programot követő, rendszerben gondolkodó, komplex ovis angol foglalkozás kiváló a nyelvtudás alapjainak megszerzésére. Ehhez azonban nem elég a YouTube, a BabyShark vagy néhány angol nyelvű játszós délután az oviban, sokkal többre van szükség!


 

   

 

 

Baby’s Best Start

 
Életkor: 3 hónapostól 2 éves korig
 
A Baby’s Best Start tanfolyam a beszélt angol alapjait fekteti le, a fejlesztő játékokkal, dalokkal és versikékkel 3 hónapos – 2 éves kisgyermekek számára.  A baba-mama foglalkozásokat hetente egyszer vagy kétszer tartunk. Remek alkalom, hogy babádhoz való kötődésed még szorosabb legyen!
 

   

 

 

Toddler’s Best Start

 

Életkor: 15 hónapostól 3 éves korig

A tanfolyamon a 15 hónapos – 3 éves korú gyerekek sok versike és 28, különböző, világzenei stílusú dal segítségével ismerkednek az angol nyelvvel. A sok órai párbeszéd, izgalmas feladat és játék fejleszti az enciklopédikus tudást, a finommotorikus és a nagymozgásos készségeket, és előkészíti a matematikai gondolkodást.

Részletek


   

 

 

It’s a Baby Dragon

 

Életkor: 2 – 4 év

Ezt a különleges kurzust az eredeti dalok és a lebilincselő videók teszik élvezetessé a tipegő gyermekek számára, és vezetik be őket a zenén keresztül az angol nyelv világába. A gyermekek könnyedén sajátítják el a nyelvet a szórakoztató daloknak, játékoknak és beszélgetéseknek köszönhetően. A más gyermekekkel való együttműködésnek köszönhetően a társalgás alapjait is megtanulják, amit az otthoni, napi hanganyag hallgatása hivatott elmélyíteni. Így olyan könnyedén tanulják meg az angol nyelvet, mint az anyanyelvüket.

Részletek


 

Pedig tudtad, hogy 1-2 éves koráig nem fog megszólalni, de azt is tudtad, hogy agya és érzékei úgy szívják be a körülötte lévő világot és nyelvet, mint a szivacs. Ha valaki akkor azt mondja neked, hogy „Minek beszélsz hozzá? Még nem is tud beszélni. Különben sem érti, amit mondasz.”, mit válaszoltál volna neki? (Itt többféle variációt is el tudok képzelni, de maradjuk csak egy finomabb változatnál 🙂 ) Azt mondanád neki, hogy „Butaságokat beszélsz.”, és igazad is van. A Science című neves tudományos lap közölte egy magyar tudós, dr. Kovács Ágnes Melinda kutatását. Kovács tanulmánya igazolja azt, hogy a nyelvek megkülönböztetése és a több nyelv egyidejű tanulása már azelőtt megkezdődik, hogy a gyerek egyáltalán beszélni tudna. (A teljes cikket elolvashatod ide kattintva.)


Baby’s Best Start,
Toddler’s Best Start,
It’s a Baby Dragon
  tanfolyamainkon a gyermeked ezen természetes képességére építünk.


 

Játékos foglalkozásainkon fontos nyelvi alapokat teremtünk számára, miközben rengeteg közös élményben lesz együtt részetek. Ráadásként szakembereinktől rengeteg hasznos ötletet kapsz gyermeked otthoni nyelvi, és általános fejlesztéséhez. A heti rendszerességű angol foglalkozásokon gyermeked szociálisan is sokat fejlődik majd, mely később nagyban megkönnyíti a bölcsődébe, óvodába való beszoktatásukat.

Nagy előnye és pozitívuma a módszernek, hogy a baba-mama foglalkozások a szülőkkel együtt zajlanak, játékosan, zenével, a gyermek minden érzékszervét megmozgatva adja át az ismereteket, azaz sajátítja el a nyelv használatát és nem „tanul”. A módszer a korai fejlesztés jó példája, és hozománya, hogy egy másik nyelv használatára is felkészít, ami Európai Uniós polgárként gyermekeinknek már nélkülözhetetlen lesz a boldoguláshoz.

Csordás Ágnes Katalin elnök, Magyar Védőnők Egyesülete

Ugye mennyivel könnyebb dolga lesz az életben, ha szülőként ezt a lehetőséget a kezébe adod?
📨Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!

⋙Gyerekek (4-9)

Where Children Come First