Kihelyezett tanfolyamok

A Didi a Sárkány és a Polly a Kutyus program a jelenleg elérhető leginnovatívabb és leghatékonyabb angolkurzus a bölcsődékben és az óvodákban!

Didi és Polly a két főszereplője az általános iskolás kort megelőző 4 évnyi angolkurzusnak, mely a bölcsődétől az óvoda végéig kíséri a gyerekeket. A szakértők által összeállított egyedülálló tananyagcsomagokat úgy tervezték meg, hogy a 2-7 éves korú gyerekek elsajátíthassák az angol nyelv alapjait, dalokon, táncon, zenén, meséken és játékon keresztül.

Nincs hozzá fogható kurzus a bölcsődei és óvodai csoportos angoloktatásban!

Szakértő tanáraink, akik speciális képzést kaptak erre az innovatív nyelvoktatási módszerre, a pozitív megerősítést, a biztatást és a mókát használják arra, hogy a kisgyermekek figyelmét lekössék, és a gyerekek motiváltak maradjanak.

Óvodai foglalkozásaink igazodnak az intézmények igényeihez, vagyis az egész csoporttal együtt foglalkozunk az óvoda tornatermében, vagy a csoportszobájában.

Bővebb információ a www.didiandpolly.hu oldalon található, vagy e-mailben, telefonon kérhető.

A Super-Nature 1-4. osztályos iskolai csoportok számára készült. Segítségével megtanulják a gyerekek, milyen szórakoztató lehet az angoltanulás!

Az órák főszereplője Super-Nature, vagyis egy Chloe nevű kislány, akit barátjukká fogadnak a gyerekek, és együtt kalandozhatnak vele a természetben. Super-Nature minden gondot megold: zsiráfként leemeli a megrémült cicát a fa tetejéről, de át tud változni gorillává, hallá, vagy amivé éppen szükséges, hogy megmentse a bajbajutottakat.

A Super Nature programban résztvevő gyerekek

lelkesen beszélnek angolul, szókincsük meghaladja a tantervben előírt háromszorosát,

 

és az ökológia témakörében is igen tájékozottak, hiszen a természet varázslatos világa elevenedik meg a tananyagban!

A Super Nature programnak hiánypótló szerepe van hazánkban, hiszen az ökológia, a környezetvédelem nálunk elmarad a nyugati országok mögött. Egyre jobban szükséges a magyar gyerekek környezet iránti tudatosságának felébresztése, a jó példák bemutatása.. Egyre több az öko általános iskola az országban, akiknek a Super Nature program ideális választás.
A gyerekek a speciális tevékenységek és letölthető tananyagok segítségével az angolórákon elsajátítják a biztonságos háztartási tisztítószerek kiválasztását, az energiatakarékosság és a globális felmelegedés témakörét, a vízzel való takarékosság vagy az állat és növényvilággal folytatott harmonikus viszony fontosságát.

Az egyedülálló programról bővebb információt a www.supernature.hu weboldalon található, vagy e-mailben, telefonon kérhető.