Kiskamaszok (9-12)

 

World Of Wonders (WOW)

Életkor: 8-14 év
 

Izgalmas és lendületes nyelvtanulás hatékonyan kamaszoknak 10-14 éves korig a World of Wonders nyelvtanfolyamok segítségével! 1500 új szó, 40 óra intenzív nyelvtanulás, tudományos témák, környezeti nevelés, az állatvilág kalandos történetei és a közösség ereje minden kiskamasznak.

Részletek


 

Paul Ward Explores

Életkor: 8-14 év
 

Nyolc eredeti, új dal, történet, és rengeteg izgalmas játék segíti a gyerekeket a nyelvtan, fonetika és az írás-olvasási készségek elsajátításában.

Részletek


 

Paul Ward’s Adventures

Életkor: 9-15 év

Nyolc eredeti, új dal, történet, és rengeteg izgalmas játék segíti a gyerekeket a nyelvtan, fonetika és az írás-olvasási készségek elsajátításában.

Részletek


 

It’s Always Debatable

Életkor: 11-14 év

Feltöltés alatt.

Részletek


 

Az idő nagy részében csak írtunk, felolvastunk a könyvből, és szótáraztunk. Brrr…! Vagy emlékszel arra, amikor szódolgozatra készültél? Hétvégén magoltad, hétfőn megírtad ötösre, de kedden már egy szót sem tudtál az anyagból? Évekig próbáltál nyelvtani szabályokat valahogyan belepréselni az agyadba, de mai napig sem tudod őket alkalmazni.

Nyelvtudásunkat nem csak szókincsünk határozza meg, hanem az is, hogy bennünk lüktet-e a nyelv ritmusa, dallama, hangulata, mentalitása, hogy megszületett-e bennünk a nyelv. És miért csak a kommunikáció először? Mert a nyelv nem a nyelvtanban él, hanem a nyelvtanon túl.

Hevesi Mihály (nyelvtanár, fordító, Waldorf-tanár) – A nyelvtanulás művészetéről
 

… szülőként mit szólnál egy olyan nyelvórához, ahol gyermeked először szóban tanulna meg kommunikálni?

Nem egy nagy osztályban, csupán 4-8 gyermekkel együtt… Játszva, énekelve, sokat mozogva, társasjátékozva. Ahol a te gyermeked sem félne angolul megszólalni, mert rengeteg pozitív megerősítést kapna. Ahol – hosszú évek kínlódása helyett már – 2-3. osztályos korában junior nyelvvizsgát, 8. osztályos korára pedig felnőtt középfokú nyelvvizsgát tehetne, mégpedig teljes magabiztossággal?
A diákok nem azért jönnek az iskolába, hogy a tanárt nézzék.
A gyerekek részesei akarnak lenni a tanulás folyamatának!

World of Wonders,
Paul Ward Explores‎,
Paul Ward’s Adventures
It’s Always Debatable tanfolyamainkon kifejezetten az általános iskolás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodó programot kínálunk. Célunk, hogy a nyelvtanulás ne teher, kényszer, hanem örömforrás legyen.

Adj gyermeked kezébe olyan életreszóló ajándékot, mellyel nagyobb lehetőségek várják az élet minden területén! …ugye emlékszel még a te óráidra, – gyermekednek melyik tanulási formát választanád nyugodt szívvel?

📨Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!

⋙Tinik (12-19)

Where Children Come First