Gyerekek (4-9)

 

Fun with Flupe

Életkor: 4-5 év
 

Ez a tanfolyam a gyerekeket a fantasztikus Book of Rhymes könyvön keresztül vezeti be izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba. 650 szóval gyarapszik a szókincsük, anyanyelvi kiejtéssel tanulják meg a szavakat, és letesszük az angol nyelvtan és mondatszerkezetek alapjait. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít felfedezni az angol nyelvet.

Részletek


 

More Fun with Flupe

Életkor: 4 – 6 év

Ez a tanfolyam a Fun with Flupe folytatása. A gyerekek izgatottan várják, hogy a kalandok során tündérekkel, varázslókkal és sárkányokkal kapcsolatos rejtélyeket oldhassanak meg. A tanfolyamon a gyermekek 650 angol szót, helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el, 25 angol dal segítségével.

Részletek

Helen Doron English Course Logo More Fun With Flupe

 

Jump With Joey

Életkor: ‎5-9 év
 

A Jump with Joey tanfolyam egy merőben új, kezdő angol tananyag 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. Ez a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Részletek

Helen Doron English Course Logo Jump With Joey

 

More Jump With Joey

Életkor: 6-9 év
 

A gyermekek tovább követik Joey, Kangi és Paul izgalmas kalandjait az elbűvölő Storyville-ben. Az augmented reality applikációnak köszönhetően az angol nyelv életre kel, a tanulás egyáltalán nem megerőltető.

Részletek


 

Alphaboat

Életkor: 7-10 év
 

A tanfolyam elvégzése során a gyerekek megtanulnak maga-biztosan olvasni, írni és beszélni angolul. A dalok és játékok könnyeddé és szórakoztatóvá teszik a tanulást.

Részletek


 

Emlékszel még gyermekkorod kedvenc mesehősére és annak dalára, mondókájára?
Hát persze!

Ezek szerint gyermekként te is észrevétlenül megtanultad! Na és hogy állsz a történelem érettségi tételeddel, arra is ugyanígy emlékszel?

Gyermekednek ez egy soha vissza nem térő, különleges időszak, a leghatékonyabb a nyelvtanulásra hiszen ebben az időszakban még játszva, az anyanyelvéhez hasonlóan, természetes módon képes elsajátítani bármilyen idegen nyelvet – akcentus nélkül.

Fun With Flupe,
More Fun With Flupe,
Jump With Joey,
More Jump With Joey,
Alphaboat tanfolyamaink kifejezetten az óvodás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodnak. Nálunk nemcsak meséket, dalokat és mondókákat tanulnak a gyerekek, hanem mindennapi szituációkban is megtanulnak kommunikálni. Például hogyan kell angolul vásárolni, mit kell mondani az orvosnál, vagy hogyan kell rendelni egy étteremben. Próbáljátok ki egy nyaralás alkalmával!😉

Nálunk az óvodáskori angoltanulás nem azonos az iskola-előkészítővel, sokkal több annál.

Tanfolyamaink során olyan komoly nyelvi alapokkal ruházzuk fel gyermekedet, amelyek lehetővé teszik, hogy már 2-3. osztályos korára könnyedén junior nyelvvizsgát tehessen. Így iskolakezdéskor – amennyiben idegen nyelv választásra kerül sor – , érdemes egy második idegen nyelvet (pl.: németet, spanyolt, olaszt) elkezdeni.

A Helen Doron Early English komoly előnyt jelent a későbbiekben gyermeked számára, hiszen egy állásinterjún nem azt fogják tőle kérdezni, hogy „Beszélsz-e angolul?”, hanem azt, hogy „Az angolon kívül milyen nyelven beszélsz még?”

Ekkor te szülőként boldogan, és elégedetten hátradőlsz, mert tudod, hogy mit fog felelni.
📨Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!

⋙Kiskamaszok (9-12)

Where Children Come First