Tanfolyamok

Tanulj a Helen Doron módszer szerint

Tisztában vagyunk vele, hogy Neked is fontos a gyermeked jövője. És azt is tudjuk, hogy az egyik legértékesebb, amit adhatsz neki, az – a világon legtöbbek által beszélt – angol nyelv ismerete.

Minél előbb ismerkedik meg a gyermek az idegen nyelvvel, annál hatékonyabban tudja azt elsajátítani. A Helen Doron egyedülálló módszertana a bizonyíték a szülő és élmény a gyermek számára.

A több mint 35 éves Helen Doron módszer specifikumai között nemcsak a nyelv dallamosságának, a zenei és ritmusmintázatok beépítésének tudatossága szerepel, hanem a spirálisan felépített tananyagrendszer is. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy minden tanév egy-egy önmagába visszatérő kör, mely végül egy új, tágabb univerzumra nyit ajtót. Amit a kicsik elsőként a babaangol foglalkozásokon sajátítanak el, azt tanulják – ugyan másik fejlettségi, tudományos szinten, lényegesen komplexebb módon- az ovis angol órákon vagy az angol iskolásoknak órákon is.

Erős alapra építkezünk, melyet magunk fektetünk le a családok gondolataiban és a gyermek nyelvi tanulásának folyamatában, hogy aztán tizenkilenc éven át építsük a kastélyt, mely tudásuk legjava, s őrzője lesz aztán egy életen át.

Hogyan tanítjuk az angolt?

A Hele Doron tanítási módszer 35 év tapasztalatán és tudásán alapszik. Kis csoportban zajló óráinkon minden gyermeket be tudunk vonni a feladatokba, teljes figyelmünkkel fordulunk feléjük, és sok gyakorlási lehetőséget biztosítunk az élő beszédre.